Select Page

Candy Bar Mix & Match Dulce-Sărat cu Servicii de Decorare Incluse

Candy Bar Mix & Match Dulce-Sărat cu Servicii de Decorare Incluse

Dacă îți dorești un candy bar cu o varietate de gusturi dulci și sărate, cu un mix de mono-porții și produse mai mari, atunci acesta este candy barul potrivit ție. Ai toate deserturile și patiseria de succes la DulceBun în diverse arome, texturi și dimensiuni: macarons, tort, tarte, mini-financier, mini-choux, mini-cupcakes, sărățele, mini-tare și mini quiche. Este potrivit pentru evenimente un pic mai informale, pentru că avem un mix de mini-prăjituri cu felii de tarte și tort. Poate fi făcut atât pentru evenimentele boho-chic cât și pentru cele elegante.

Acest produs include serviciile de decorare, şi anume: Vasele pentru candy bar, aranjarea vaselor şi a produselor, mici elemente decorative, cartoline cu denumirile produselor, recuperarea vaselor a doua zi. Pentru alte elemente decorative, ele vor fi adăugate la cerere, iar costurile vor fi suplimentare.

Serviciile de decorare au un cost minim de 350 de lei si sunt calculate automat pe această pagină în funcție de numărul de persoane.

Personalizare

Cel mai bun prieten al Candy Barului este Tortul Dulce Bun!

 

Te invităm pe pagina de torturi să vezi care îți face cu ochiul!