COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Winter Fairy Tale

     Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, Andrada, Victorița, Darius și Alex – Maison Dadoo, care au avut curajul să ceară mai mult de la locații, miri, diverși furnizori și ei înșiși.

     De atunci totul a crescut și îmbogățit aproape fără să-mi dau seama, au apărut servicii noi, locații noi, oameni noi, pasionați. Sinceră să fiu nu știu când a început Theo să surprindă în fotografiile ei sufletul unei nunți, însă știu că este talentată și că iubește ceea ce face. Sorina însă e relativ nouă în această piață, anul trecut a început să creeze aranjamente florale și să organizeze nunți.

     Partea frumoasa este că te prinzi că o face cu drag și pasiune, după oamenii cu care lucrează, Theo, noi 😀 și alții la fel de pasionați. Cu mândrie vă prezint un proiect de poveste gândit și dezvoltat de oameni frumoși, alături de care mă bucur să lucrez și să creez.

Credits:
Fotografii: Theo Manusaride
Modele: Georgiana Baroncea și Andrei Negară
Flori și decor: Magic in a Flower Box
Rochie: Divine Atelier
Costum: SARTO Bespoke
Make up: Machiaj Profesional Andreea Cecilia
Hair styling: Daniela Petrescu Beauty Bar
Tort: DulceBun
Logistica: Jolie Joie

Un text pe care îl amân de ceva vreme

Un text pe care îl amân de ceva vreme

(…) Și atunci m-a lovit: o mică afacere este ca un aisberg, oamenii văd doar vârful acestuia, noi, cei din spate vedem ce e sub apă. Ne vom apropia unii de ceilalți dacă și noi am privi aisbergul prin ochii voștri și voi, prin ai noștri. Iată ce văd eu zilele astea.

Află Povestea
Anais (not) Smashing The Cake

Anais (not) Smashing The Cake

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai.

Află Povestea
Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea