COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

     Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, Andrada, Victorița, Darius și Alex – Maison Dadoo, care au avut curajul să ceară mai mult de la locații, miri, diverși furnizori și ei înșiși.

     De atunci totul a crescut și îmbogățit aproape fără să-mi dau seama, au apărut servicii noi, locații noi, oameni noi, pasionați. Sinceră să fiu nu știu când a început Theo să surprindă în fotografiile ei sufletul unei nunți, însă știu că este talentată și că iubește ceea ce face. Sorina însă e relativ nouă în această piață, anul trecut a început să creeze aranjamente florale și să organizeze nunți.

     Partea frumoasa este că te prinzi că o face cu drag și pasiune, după oamenii cu care lucrează, Theo, noi 😀 și alții la fel de pasionați. Cu mândrie vă prezint un proiect de poveste gândit și dezvoltat de oameni frumoși, alături de care mă bucur să lucrez și să creez.

Credits:
Fotografii: Theo Manusaride
Modele: Georgiana Baroncea și Andrei Negară
Flori și decor: Magic in a Flower Box
Rochie: Divine Atelier
Costum: SARTO Bespoke
Make up: Machiaj Profesional Andreea Cecilia
Hair styling: Daniela Petrescu Beauty Bar
Tort: DulceBun
Logistica: Jolie Joie

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea
Un martie de poveste

Un martie de poveste

Se apropie luna în care sărbătorim feminitatea, bărbații și 40 de morți. Ce poate fi mai tare decât luna martie? Pentru noi este o lună mai interesantă decât toate, iar în lumina acestui an în care la colțul fiecărei noi zile pândesc atât bucuria, cât și…

Află Povestea
Dragostea de ciocolată și… istorie

Dragostea de ciocolată și… istorie

Îmi doresc să începem la DulceBun să facem și deserturi românești, cu tehnică modernă și cu ingrediente bune. Să începem să creăm deserturi care vor dăinui peste ani. Voi păstra esența prăjiturii, însă voi căuta să o aduc la nivelul pe care îl merită (mai am puțin de lucru acolo).

Află Povestea