COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Un martie de poveste

Se apropie luna în care sărbătorim feminitatea, bărbații și 40 de morți. Ce poate fi mai tare decât luna martie? Pentru noi este o lună mai interesantă decât toate, iar în lumina acestui an în care la colțul fiecărei noi zile pândesc atât bucuria, cât și tristețea/ teama unei noi zile, ne-am gândit să sărbătorim cu fast luna martie, cu mult curaj și bucurie.

Să dăm prioritate doamnelor și domnișoarelor. Am pregătit anul acesta o colaborare cu artistul floral Raluca Balint și avem un pachet super drăguț: o coroniță de la Raluca și o cutie de biscuiți și trufe de care să vă bucurați cât stați la coafor sau după. Am ales mini-tarte cu frangipane cu fistic și coacăze negre (pentru că una dintre doamnele care a primit o cutie cadou ne-a scris că le așteaptă cu nerăbdare pentru că nu i-au fost de-ajuns cele primite), tarte cu frangipane cu lămâie și zmeură (pentru că sunt preferatele noastre), biscuiți cu unt caramelizat și ciocolată (pentru că pur și simplu sunt perechea ideală a cafelei bune pe care o femeie o merită din plin), biscuiți linzer (pentru că de Valentine’s Day doi iubiți s-au închis un week-end în casă și au mâncat doar biscuiții ăștia în diverse arome și apoi ne-au scris că a fost weekend-ul perfect), trufe (pentru că da, Doamnelor, merităm să ne bucurăm de o mușcătură cremoasă, aromată de ciocolată ușor amăruie, însă în același timp incitantă) și brownie (pentru acea femeie pofticioasă din noi care visează la o felie de prăjitură blatos-cremoasă la cafea). Cutiile vor fi disponibile de sine stătătoare sau însoțite de coroniță. Eu cred că pot fi făcute cadou femeilor fie de bărbații din viața lor, fie de ele însele.

Pentru 9 martie am găsit minunăția asta de articol, din care noi am tras concluzia că, în loc să pescuiască 40 de pești, un bărbat adevărat poate mânca 40 de mucenici însiropați care se topesc în gură și va avea noroc tot anul pentru că va fi un pic mai rotunjor și mai vesel. De unde știm că se topesc în gură? De la Costin Giurgea și Călin Cindea care au degustat și s-au înscris pe listă pentru când îi vom face. Ca să fim sinceri, e noua noastră cocă (la care lucrăm în semi-secret de prin ianuarie), sub nume de cod crozonac, un fel de croissant cu gust de cozonac; foi delicate, cu gust de cozonac, însiropate din plin cu sirop cu miere si Rom Jamaican. Inițial i-am făcut simpli, dar apoi am zis că nu se poate, trebuie să se bucure de întreaga experiență omul, așa că i-am făcut și cu umplutură de cozonac. Îi vom face pentru 9 martie, însă îi puteți pre-comanda de pe acum.

Toate nebuniile astea pot fi comandate de pe site, începând cu săptămâna viitoare, de pe pagina Produsul lunii.

Un text pe care îl amân de ceva vreme

Un text pe care îl amân de ceva vreme

(…) Și atunci m-a lovit: o mică afacere este ca un aisberg, oamenii văd doar vârful acestuia, noi, cei din spate vedem ce e sub apă. Ne vom apropia unii de ceilalți dacă și noi am privi aisbergul prin ochii voștri și voi, prin ai noștri. Iată ce văd eu zilele astea.

Află Povestea
Anais (not) Smashing The Cake

Anais (not) Smashing The Cake

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai.

Află Povestea
Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea