Torturi
Toate comenzile au un timp minim de preparare de 3 zile lucrătoare. Se pot face livrări în weekend, dar timpul de preparare nu include weekend-urile.
Torturile sunt vedetele noastre și le tratăm ca atare. La fiecare dintre ele am stat cu creionul pe hârtie și l-am construit de la 0, pornind de la arome, texturi, blaturi, creme, tehnici. Avem o regulă aici în laborator: orice tort e gândit să te bucure pe deplin și să-l și poți mânca după 5 feluri de mâncare și să continui petrecerea. Am căutat să echilibrăm gusturile și texturile, să fie pentru noi, românii (pentru că avem o tradiție în gust și îmi doresc să o respect) și să aibă și un twist DulceBun (nu aș fi eu dacă nu mi-aș pune amprenta :))
În fiecare tort este o părticică din sufletul meu de cofetar. Sunt făcute cu drag și respect față de ceea ce sunt ele: Regii și Reginele Cofetăriei, încununarea profesională a oricărui Cofetar. Vă mulțumesc că vă bucurați de ele!
Tortul de bază este de 1,2 Kg, iar porția recomandată este de 120g de persoană. Astfel, tortul de bază este potrivit pentru 8 persoane. Dacă îți dorești unul mai mare, apasă pe butonul “PERSONALIZARE” și setează numărul de persoane pentru care vrei tortul, alături de alte opțiuni de personalizare. În josul paginii vei vedea costul produsului final și îl vei putea adăuga în coș.
Pe două dintre ele le-am lăsat ca la mama lor, fiind create de patissieri renumiți, nu mi-am permis să umblu la ceva deja perfect (Fraisier si Jaffa). Toate celelalte sunt creații DulceBun. Pe unele dintre ele le-am creat încă de la lansarea DulceBun și sunt în continuare vedete: Tortul de morcovi este iubit de toți, inclusiv de iubitorii de ciocolată, tortul de ciocolată cu coacăze negre și mascarpone este atât de echilibrat că nu dai greș cu el și tortul de ciocolată cu coacăze negre, match made în heaven. Unele au fost create pentru miri, clienți, prieteni și au fost atât de recomandate de ei încât au devenit vedete și de aceea au numele lor: Tortul Andreea cu caramel și vișine, Tortul Alina, ciocolată cu lapte, mango și fructul pasiunii, Tortul Ana cu ciocolată, fistic și vișine, Tortul Georgiana, red velvet cu mousse de brânză cu vin alb și Tortul Emilia cu iaurt, căpșuni, busuioc. Și 2 noi creații, lansate din izolare și în topul degustătorilor: Exotiche și Lemon-Choc (la cel cu wasabi și piersici mai lucrăm).