0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

     Dan este cofetar între cofetarese, deținătorul rețetei perfecte de tiramisu (nimeni din atelier nu face un tiramisu mai reușit ca al lui). Este cel care imediat după liceu (acum mai mulți ani) a făcut școala de cofetar, însă nici până acum nu și-a ridicat diploma de calificare. Pasiunea i-a rămas și a crescut în timp, deși este și inginer, fiind unul dintre cei doi fondatori/creatori a DulceBun (alături de Adina). El este cel care a depus cele mai mari eforturi în aducerea macarons printre deserturile DulceBun, care dupa luni de teste și încercări, s-au dovedit a fi unele dintre cele mai apreciate deserturi.

     Dan este cel echilibrat între noi, susține deserturile care oferă placere prin simplitate și finețe. Cităm: “Dacă nu ți se topește in gură, nu este reușit!”. A devenit una dintre legile noastre în Atelier.

     Cu două zile înainte de ziua lui s-a închis în atelier, a lucrat/creat o zi întreagă și a doua zi ne-a servit cu câte o felie pe care cu mandrie l-a numit Tortul Dante.

     Tortul: blat de biscuiți cu unt, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de mascarpone cu mentă.

Răbdare

Răbdare

Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a mă concentra pe a ințelege ce iși doresc oamenii în materie de dulciuri de la mine, care poate fi interpretat ca răbdare, însă vă asigur că nu e…

Află Povestea
Winter Fairy Tale

Winter Fairy Tale

Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, Andrada, Victorița, Darius și Alex – Maison Dadoo, care au avut curajul…

Află Povestea
Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

De Crăciun o metodă bună să-ți liniștești gândurile este să decorezi biscuiți. Îți pui un pahar de vin, îți pornești radioul pe postul preferat sau pui un disc cu colinde vechi și îți deschizi kitul pe care tocmai l-ai primit…

Află Povestea
Povestea Cozonacului

Povestea Cozonacului

Cozonacul este unul dintre cele mai grele deserturi de facut de un cofetar. De ce? Pentru că fiecare dintre noi avem o amintire legată de cozonac facut de bunica, vecina, matușa…

Află Povestea
Melinda și Teo – Modern Victorian

Melinda și Teo – Modern Victorian

Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorită Melindei, care e pasionată de dulciuri (le face). Pentru acest candy bar am făcut pentru prima dată pavlova rasturnată…

Află Povestea