Sărate
Toate comenzile au un timp minim de preparare de 3 zile lucrătoare. Se pot face livrări în weekend, dar timpul de preparare nu include weekend-urile.
De mici am avut tendința să credem că în cofetării dulcele și săratul sunt două lucruri diferite. Patiserie pentru cofetăria românească înseamnă doar foetaj în diverse forme (în principal merdenele și mini-pateuri). Așa am crescut și învățat și eu până când l-am cunoscut (prin intermediul cărților) pe Meusieur Michel Roux Senior, care m-a introdus în fascinanta lume a patiseriei franțuzești, unde rege este quiche-ul. În Quiche-ul (chiș :)) ca în orice produs francez contează tot: crusta fragedă, delicată, cu mult unt, baza pentru umplutură cu ouă (de fapt un mix de galbenușuri cu puțin albuș cât să închege totul într-o cremă fină) și smântână grasă, ingredientele pentru umplutură în cantitatea exactă cât să nu se acopere unele pe celelalte și în gură să se completeze perfect. În quiche ne-am specializat, pentru că este un produs pe care credem că îl merită clienții noștri. Apoi am descoperit și mini-tarte, mini-buseuri (trebuia să facem și ceva cu foetaj) și empanadas, pe care le-am franțuzit un pic cu o cocă de quiche și umpluturi pe gustul nostru (cartofi-branză-telemea, porc-mazăre).
Fie ca mergeți la picnic, fie că vă organizați pentru o cină acasă, un produs de patiserie DulceBun merge perfect cu un vin, o bere sau un cidru. Bine, bine.. și cu sucuri bune & limonadă 🙂
- 36,00 lei – 78,00 lei
Additional information
- 32,00 lei – 112,00 lei
Additional information
- 22,50 lei – 82,80 lei
Additional information
Quiche-ul mare este potrivit pentru 8-10 persoane, cel mediu pentru 5-6 persoane, cel mic pentru 2-3 persoane.
Pentru empanadas cutia mare este pentru 8-10 persoane, cea medie pentru 5-6 persoane și cea mică pentru 2-3 persoane.
Pentru mini-bușeuri, foetaje, mini-tarte și sărățele: cutia mare este potrivită pentru 8-10 persoane, cea medie pentru 5-6 persoane, iar cea mică pentru 2-3 persoane.