COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Regele a murit! Trăiască regele!

Aleg să văd anul 2020 ca anul oportunitățior și să mă gândesc la el ca la un an din care am învățat atât de mult cât să-mi dea un push pentru multă vreme. Anul trecut pe vremea aceasta, când încă învățam despre strategii de business, apăruse ideea adaptării active la piață, la oportunitățile oferite, în opoziție cu strategiile rigide pe termen mediu și lung. De atunci mi-a plăcut ideea și chiar îmi spuneam singură ‘iată că de fapt nu sunt vraiște la strategii de business; dimpotrivă, sunt în pas cu timpul’.

Anul 2020 a forțat trecerea la acest tip de strategie de business, ne-a împins pe toți cei care avem afaceri să ne arătăm vulnerabili, să ne despuiem de orice prejudecată și să ne adaptăm.

Eu simt că anul trecut ne-a arătat pe toți așa cum suntem. Și vă spun cu mâna pe inimă că am descoperit că sunt un om bun, cu limite, un antreprenor (e primul an în care simt că pot spune asta despre mine), că sunt un cofetar bun, că am parteneri la fel ca mine (de care sunt extrem de mândră și mă bucur că m-au ales la rândul lor partener) și că avem alături o echipă de oameni-cofetari extraordinară.

Prima veste pentru 2021 este că DulceBun DELI s-a întors la nivelul de plan. A fost o încercare, un parteneriat în care noi am venit cu numele și partenerul nostru cu locația și conceptul, a fost un exercițiu frumos din care am învățat foarte mult și mulțumesc celor care ne-au oferit această oportunitate. Am rămas cu multe învățăminte și cu singurele savarine pătrate din București.

Vom avea și alte vești, însă mai avem nevoie de timp să le cristalizăm (un caramel bun necesită atenție; asta e o glumă de cofetar tocilar :)).

Vă pot spune cu mâna pe inimă că 2020 a fost un roller coaster care m-a impulsionat să am mai multă încredere în DulceBun. Și vă mai pot spune extrem de sincer că avem nevoie de voi. Da, oricât de cheesy sună, de multe ori voi mi-ați dat din aerul vostru când eram cu oxigenul la minim. Vă mulțumesc!

Nu știu să mă laud. Da, chiar nu știu, și de multe ori mi se atrage atenția că ar trebui să mă laud mai mult. Nu o voi face acum, pentru că eu nu consider că DulceBun este realizarea mea. Eu văd DulceBun ca pe un copil care s-a născut pentru el însuși și va crește mare și frumos, așa cum voi și noi îl vom sprijini să fie. Da, peste tot scrie că un antreprenor adevărat vede afacerea lui rece și distant, însă eu văd în DulceBun căldură, bunătate, dorința de bine și drag de voi și simt că este reciproc. Așa că sunt mândră că fac parte din experiența DulceBun alături de voi!

Haideți să privim cu inima deschisă 2021, cu încredere că vom fi bine!

 

 

Un text pe care îl amân de ceva vreme

Un text pe care îl amân de ceva vreme

(…) Și atunci m-a lovit: o mică afacere este ca un aisberg, oamenii văd doar vârful acestuia, noi, cei din spate vedem ce e sub apă. Ne vom apropia unii de ceilalți dacă și noi am privi aisbergul prin ochii voștri și voi, prin ai noștri. Iată ce văd eu zilele astea.

Află Povestea
Anais (not) Smashing The Cake

Anais (not) Smashing The Cake

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai.

Află Povestea
Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea