COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Răbdare

     Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a mă concentra pe a ințelege ce iși doresc oamenii în materie de dulciuri de la mine, care poate fi interpretat ca răbdare, însă vă asigur că nu e :). Ar putea fi drag de ceea ce fac…

     Dana! Dana scrie cele mai cuprinzatoare, clare și lungi mailuri din câte am primit eu pană acum. A ajuns la noi indirect, prin fosta noastră colega Alina, pentru că s-a îndragostit de o tarta de pe blogul ei – tarta cu fistic si coacaze negre. Sunt mandră să vă spun că m-am ridicat la nivelul Danei la răspunsuri și eu am scris mailuri lungi și cât de clare m-am priceput.

     Dana este o persoana care știe să ceară ce-și dorește, a avut de la început în cap cum iși dorește să arate nunta lor și a cautat continuu, pană înainte de eveniment elemente care să completeze și să întregească totul. Ai putea spune despre ea ca este demanding. Însă eu cred doar că este un om care știe ce vrea și nu se lasă pană cand nu obține ce-și doreste și o face cu mult calm și răbdare.

 

     Din punct de vedere profesional, pentru mine, candy barul Danei a fost “un treat”: am muncit mult să-l creez, am facut produse noi, bune, apetisante, am încercat tehnici noi (la tort) și am avut și unul dintre torturile mele, pe care eu le-am creat de la zero: crocant de migdale, mousse de iaurt cu busuioc și capșuni și aceto balsamico.

     Șiii, iată că Dana a reușit! Nunta lor este una dintre cele mai frumoase nunți din 2018. Mă bucur că am fost parte din acest frumos eveniment!

     Iată ăi candy barul Danei: Tartă cu cremă de mascarpone, pere fierte în vin, sos vin roșu și caramel; lemon meringue tart; tartă cu ciocolată neargă, zmeură și lime; tartă cu coacăze negre și fistic; american pie cu căpșuni și rubarbă; tartă cu cremă de ricotta, miere și smochine; tartă cu fructul pasiunii; tartă cu frangipane, capșuni și portocale; cheese-cake cu ciocolată albă și zmeură; brownie cu nucă; sables beurre noisette, alune de padure si ciocolată neagră.

Un text pe care îl amân de ceva vreme

Un text pe care îl amân de ceva vreme

(…) Și atunci m-a lovit: o mică afacere este ca un aisberg, oamenii văd doar vârful acestuia, noi, cei din spate vedem ce e sub apă. Ne vom apropia unii de ceilalți dacă și noi am privi aisbergul prin ochii voștri și voi, prin ai noștri. Iată ce văd eu zilele astea.

Află Povestea
Anais (not) Smashing The Cake

Anais (not) Smashing The Cake

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai.

Află Povestea
Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea