COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Evenimente 2021

 

Candy Bar

Prin 2013 citeam în “Psychology today” care este rolul candy barului la un eveniment și când e cel mai bine să fie oferit invitaților. Concluzia a fost că cel mai bine e să fie pus înaine de masa propriu-zisă, pentru că oferă un boost de energie și endorfine și toată seara se va simți efectul acestuia.

Candy barul a evoluat de la an la an, de la sweets only, la mix patiserie cu deserturi, ajungând chiar să țină locul tortului.

Iar noi am trecut prin toate aceste trenduri ☺.

tCând vine vorba de dulciuri și patiserie, gusturile sunt diferite, de aceea am căutat mereu să creăm candy baruri personalizate pornind de la gusturile mirilor sau părinților bebelușului sărbăorit (până la urma urmei, ei sunt gazdele și toată lumea vine să-i celebreze).

Din experiența noastră de-a lungul timpului, alocarea unui buget de 15 lei per invitat pentru produse asigură 3-4 bucăți de produs sau în jur de 170g, ceea ce, pentru deschiderea petrecerii, este tocmai bine.

Dacă doriți să fim noi cei care și aranjează candy barul (cu vasele noastre, mici elemente de decor, mici vase cu flori, cartoline pe tematica evenimentului vostru cu numele produselor), mai adăugați bugetului vostru în jur de 5 lei de persoană. Și dacă doriți ceva mai creativ, abia așteptăm să vă auzim ideile.

Tort

Din 2014, de când facem torturi pentru nunți, nu cred că am facut două torturi la fel. Aici chiar ne-am dorit mereu să facem un tort care să-i reprezinte întru totul pe miri, prin gust și design. Pe ambii miri ;).

Asta înseamnă, pe de o parte, că avem deja multe torturi despre care știm că au fost de succes, dar putem să facem unul nou-nouț stând de vorbă cu voi.

Noi recomandăm 100g de tort per invitat. Prețul pe kilogram de tort începe de la 120 de lei și poate ajunge la 200 de lei în funcție de decor, compoziție etc. Adică vă puteți bugeta între 12 și 20 lei per invitat.

Găsiți o parte din torturile noastre pe
Pagina de Torturi

Fie că este naked, semi-naked, îmbrăcat în cremă sau cum ne mai gândim împreună, putem găsi o soluție să aveți designul dorit fără să facem vreun compromis pentru gust.

Pentru a organiza o degustare din torturile pe care le avem deja, vă alegeți 3 torturi de pe site-ul nostru de la Pagina de torturi și noi facem pentru voi mono-porții; degustarea va costa 60 lei și, dacă mergem mai departe împreună, o scădem din costul tortului de nuntă/botez.

Dacă doriți să vă creăm un tort doar al vostru, procesul este următorul: la o cafea aflăm toate plăcerile voastre dulci, revin cu câteva propuneri pe mail. Dintre propuneri vă alegeți pe care îl sau le facem de test. Fiecare tort de test costă 100 lei și are aproximativ 1 kg. Dacă mergem mai departe împreună, scădem din costul tortului de nuntă 100 lei (un test este din partea noastră).

Avem, totuși, câteva reguli, de la care nu ne abatem:

1.

Nu reproducem identic rețete (e vorba de respectul față de colegii de breaslă); ne inspirăm din combinațiile de arome care vă plac, citim cu drag și interes rețetele bunicilor, mamelor sau mătușilor din care vreți să ne inspirăm, însă va fi o creație unică DulceBun pentru voi (va purta numele vostru wink).

2.

Preferăm să îmbrăcăm torturile în cremă, să păstrăm gustul cât mai aproape de natural și să fim siguri că invitatul mănâncă tot ce are în farfurie (da, facem figurine din pastă de zahăr, dar preferăm să îmbrăcăm torturile în cremă).

3.

Ingredientele folosite sunt de la furnizorii noștri; chiar dacă aveți diete speciale, ne vom ocupa să procurăm ingredientele potrivite (pentru siguranța alimentară și pentru garanția calității).

Sper să fim parte din povestea voastră!

Cu drag,
Adina,

Cofetar DulceBun

Puteți folosi formularul acesta pentru a ne contacta rapid și pentru a ne povesti cum putem contribui la evenimentul vostru.

1 + 11 =