Select Page

Un martie de poveste

Se apropie luna în care sărbătorim feminitatea, bărbații și 40 de morți. Ce poate fi mai tare decât luna martie? Pentru noi este o lună mai interesantă decât toate, iar în lumina acestui an în care la colțul fiecărei noi zile pândesc atât bucuria, cât și tristețea/ teama unei noi zile, ne-am gândit să sărbătorim cu fast luna martie, cu mult curaj și bucurie.

Să dăm prioritate doamnelor și domnișoarelor. Am pregătit anul acesta o colaborare cu artistul floral Raluca Balint și avem un pachet super drăguț: o coroniță de la Raluca și o cutie de biscuiți și trufe de care să vă bucurați cât stați la coafor sau după. Am ales mini-tarte cu frangipane cu fistic și coacăze negre (pentru că una dintre doamnele care a primit o cutie cadou ne-a scris că le așteaptă cu nerăbdare pentru că nu i-au fost de-ajuns cele primite), tarte cu frangipane cu lămâie și zmeură (pentru că sunt preferatele noastre), biscuiți cu unt caramelizat și ciocolată (pentru că pur și simplu sunt perechea ideală a cafelei bune pe care o femeie o merită din plin), biscuiți linzer (pentru că de Valentine’s Day doi iubiți s-au închis un week-end în casă și au mâncat doar biscuiții ăștia în diverse arome și apoi ne-au scris că a fost weekend-ul perfect), trufe (pentru că da, Doamnelor, merităm să ne bucurăm de o mușcătură cremoasă, aromată de ciocolată ușor amăruie, însă în același timp incitantă) și brownie (pentru acea femeie pofticioasă din noi care visează la o felie de prăjitură blatos-cremoasă la cafea). Cutiile vor fi disponibile de sine stătătoare sau însoțite de coroniță. Eu cred că pot fi făcute cadou femeilor fie de bărbații din viața lor, fie de ele însele.

Pentru 9 martie am găsit minunăția asta de articol, din care noi am tras concluzia că, în loc să pescuiască 40 de pești, un bărbat adevărat poate mânca 40 de mucenici însiropați care se topesc în gură și va avea noroc tot anul pentru că va fi un pic mai rotunjor și mai vesel. De unde știm că se topesc în gură? De la Costin Giurgea și Călin Cindea care au degustat și s-au înscris pe listă pentru când îi vom face. Ca să fim sinceri, e noua noastră cocă (la care lucrăm în semi-secret de prin ianuarie), sub nume de cod crozonac, un fel de croissant cu gust de cozonac; foi delicate, cu gust de cozonac, însiropate din plin cu sirop cu miere si Rom Jamaican. Inițial i-am făcut simpli, dar apoi am zis că nu se poate, trebuie să se bucure de întreaga experiență omul, așa că i-am făcut și cu umplutură de cozonac. Îi vom face pentru 9 martie, însă îi puteți pre-comanda de pe acum.

Toate nebuniile astea pot fi comandate de pe site, începând cu săptămâna viitoare, de pe pagina Produsul lunii.