Select Page

Răbdare

Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a mă concentra pe a ințelege ce iși doresc oamenii în materie de dulciuri de la mine, care poate fi interpretat ca răbdare, însă vă asigur că nu e :). Ar putea fi drag de ceea ce fac…

Dana! Dana scrie cele mai cuprinzatoare, clare și lungi mailuri din câte am primit eu pană acum. A ajuns la noi indirect, prin fosta noastră colega Alina, pentru că s-a îndragostit de o tarta de pe blogul ei – tarta cu fistic si coacaze negre. Sunt mandră să vă spun că m-am ridicat la nivelul Danei la răspunsuri și eu am scris mailuri lungi și cât de clare m-am priceput.

Dana este o persoana care știe să ceară ce-și dorește, a avut de la început în cap cum iși dorește să arate nunta lor și a cautat continuu, pană înainte de eveniment elemente care să completeze și să întregească totul. Ai putea spune despre ea ca este demanding. Însă eu cred doar că este un om care știe ce vrea și nu se lasă pană cand nu obține ce-și doreste și o face cu mult calm și răbdare.

Din punct de vedere profesional, pentru mine, candy barul Danei a fost “un treat”: am muncit mult să-l creez, am facut produse noi, bune, apetisante, am încercat tehnici noi (la tort) și am avut și unul dintre torturile mele, pe care eu le-am creat de la zero: crocant de migdale, mousse de iaurt cu busuioc și capșuni și aceto balsamico.

Șiii, iată că Dana a reușit! Nunta lor este una dintre cele mai frumoase nunți din 2018. Mă bucur că am fost parte din acest frumos eveniment!

Iată ăi candy barul Danei: Tartă cu cremă de mascarpone, pere fierte în vin, sos vin roșu și caramel; lemon meringue tart; tartă cu ciocolată neargă, zmeură și lime; tartă cu coacăze negre și fistic; american pie cu căpșuni și rubarbă; tartă cu cremă de ricotta, miere și smochine; tartă cu fructul pasiunii; tartă cu frangipane, capșuni și portocale; cheese-cake cu ciocolată albă și zmeură; brownie cu nucă; sables beurre noisette, alune de padure si ciocolată neagră.