Select Page

DulceBun pornește de la TINE

A venit acel moment în care să pun pe hârtie ceea ce tot spun la fiecare întâlnire cu viitori miri sau părinți care organizează botezul copilului lor: pentru mine voi sunteți importanți, este ca și cum îi serviți pe invitații voștri cu deserturile voastre preferate.

Da, eu fac prăjituri pentru VOI. Cred că de-a lungul timpului în care am fost cofetar, adică de prin 2012, nu am făcut două torturi la fel. Mi-am hrănit imaginația cu gusturile voastre, am ascultat fiecare viitoare mireasă și fiecare viitor mire și am vrut și reușit să-i pun pe amândoi în tortul lor.

 

Așa am ajuns să am atâtea torturi că pot umple vreo două volume :). Însă nu sunt torturile mele, nu-mi pot asuma creditul pentru ele. Sunt torturile Alina, Andreea, Georgiana, Ana, etc. Recunosc că au nume de fete, pentru că de obicei miresele îmi scriu. Dar vă asigur că și soții lor sunt în torturile acelea. Oricum, este foarte drăguț că primesc mesaje: vreau și eu tortul nostru! Mă simt o secundă mândră, pentru că înseamnă că am reușit să-i cuprind pe amândoi în el și apoi cu rușine le cer descrierea, pe care mereu o au (cine are cei mai organizați clienți din lume? EEEU).

Se mai întamplă să am și teme speciale, cum ar fi tortul Emilia, care și-a dorit iaurt/ căpșuni/ aceto-balsamico/ busuioc într-un tort. Sau tortul Bogdan, care m-a PUS să reconstitui salata caprese și aşa s-a născut tortul cu mousse de roșii, mousse de mozzarela cu busuioc, insert crocant de semințe de pin și blat cu suc de roșii. Memorabil este și tortul cu ciocolată cu chili, mai ales că Andrada povestește foarte frumos cum erau invitații: “băi e iute!!!” și toți au terminat ce aveau în farfurii.

Da, iubesc să fiu cofetar, însă iubesc să fiu cofetarul vostru!

O zi cu DulceBun vă doresc și abia aștept să fac cunoștință cu plăcerile voastre dulci!