Azi de dimineață, mama a scris pe grupul nostru de fete: “La mulți ani, România! La mulți ani,...
POVEȘTI CU GUSTURII MII
DIN ATELIERUL DE BUCURII
Suflet Gourmet – Adina Sima, cofetar şi intolerant la gluten
Am spus atâtea despre mine și pasiunea mea pentru cofetărie, că primul meu gând înainte să scriu...
Gutuie vous avec moi?
De multă vreme mă gândesc ce fruct ar putea fi foarte românesc, asa cum armenii au rodia, fructul...
Suflet Gourmet – Mihai Bengea
Scurtă introducere Acest an a însemnat mult pentru noi, pe mulți ne-a ‘forțat’ să ne uităm în...
Totul are un început
Nu o dată i-am mulțumit în gând mamei mele pentru faptul că sunt Cofetar. Nu, mama nu și-a dorit...
DulceBun pornește de la TINE
A venit acel moment în care să pun pe hârtie ceea ce tot spun la fiecare întâlnire cu viitori miri...
Ghidul Torturilor
Sper ca următorul mic ghid să vă lumineze un pic. Nu uitați că pe oricare dintre aceste torturi...
Răbdare
Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a...
Winter Fairy Tale
Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni...
Povestea Cozonacului
Cozonacul este unul dintre cele mai grele deserturi de făcut de un cofetar. De ce? Pentru că...
Melinda și Teo – Modern Victorian
Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorită...
Candy Barul Ioanei
Majoritatea discuțiilor despre un viitor eveniment (cu persoane noi) încep cu “Bună, m-ar interesa...