Selectează o Pagină

Da’ servicii aveți, Doamnă?

By Adina Sima, Cofetar

N-am mai scris de ceva vreme, mă simt un pic ruginită!

Voi începe prin a spune de ce nu am mai scris. 2 ani de restricții și-au pus amprenta asupra micului nostru atelier și asupra noastră, a celor care îl creștem (și aici intră întreaga echipă DulceBun). La finalul restricțiilor au apărut creșterile de preț și apoi un război. Nu, nu suntem supraoameni. Gândiți-vă cât de mult iubim noi o cocă frumoasă, un blat pufos, un mousse delicat și orice face parte din meseria noastră de cofetari-patiseri, oameni dornici de gust bun în ceea ce pregătim pentru voi. Ei bine, oameni așa pasionați ca noi se implică emoțional în tot ce-i înconjoară. Asta înseamnă că ne e greu să lăsăm lucrurile să curgă fără să lase sedimente. Iar în ultimele câteva luni parcă râul a fost mai mâlos ca de obicei și am avut nevoie de mai multă energie.

Dar, cum spuneam în trecut, noi avem marele noroc să facem deserturi pentru oameni și ne luăm multă energie din asta (am avut oricum susținerea emoțională indirectă a multora dintre voi, prin feedback-ul vostru). Vă mulțumim! Vă mulțumesc!

Iată că a venit primăvara și, cu toată ninsoarea, războiul și noul val de scumpiri, am simțit că vrem să fim cofetarii voștri mai departe!

Până acum am vorbit mult despre gust și că noi, la DulceBun, asta urmărim. Dar noi suntem în același timp și gazdele voastre, răspundem mesajelor voastre (cu întârzieri în ultima vreme pentru care îmi cer scuze), vă aducem și deserturile atunci când optați pentru asta și ne dorim să păstrăm și transparența în ceea ce facem. Am încercat de fiecare dată să fim cât mai prompți și atenți la voi, să oferim și servicii la nivelul deserturilor.

Pentru că ziua noastră e cât a voastră și familiile noastre vor o felie din ea, am încercat să ne folosim de dulcebun.ro pentru a vă oferi cât mai multe informații. Și am lucrat la site:

– La secțiunea torturi aveți mai multe opțiuni pentru personalizare

– Am făcut o secțiune dedicată micilor noștri clienți, Kids’ Zone

– Am adăugat secțiunea Coffee break unde găsiți produsele potrivite la ceai și cafea

– Am reorganizat informația în site pentru a vedea mai întâi produsele

– Vom avea o secțiune specială pentru evenimente (e în lucru)

Dacă aveți idei, aici suntemş nu promitem să le implementăm așa cum sunt, dar promitem să le citim cu atenție și să vedem în ce măsură ni se potrivesc.

Că spuneam mai sus despre timpul nostru și cum îl împărțim: programul nostru este 8-16 în timpul săptămânii, iar în week-end doar livrăm, pentru că noi chiar credem că oamenii pot să muncească mai bine și mai cu drag în laborator dacă au timp pentru ei și haita lor.

Am primit un feedback că transportul ar fi cam scump. Eu am mai scris și în trecut despre asta: prețurile produselor noastre nu ascund servicii și nici pierderi. Prețurile produselor noastre includ: materia primă, măiestria cofetarului și viitorul DulceBun. Pentru că avem ca scop gust bun, atunci avem materii prime bune și cofetari măieștri care sunt în stare să facă un produs cap-coadă, fară scurtături la găleată (!!!!). Pentru că vrem prospețime, facem totul pe comandă, asta înseamnă că avem cantități minime pe care le putem face și timp de producție de 48 de ore, altfel irosim produse, materii prime și munca unor oameni (toate la fel de valoroase). Serviciile de transport sunt calculate separat și avem o formulă de calcul care ține cont de cât de departe sunteți de noi: dacă sunteți la 3 km de noi, vă considerăm vecini și livrăm gratuit; mai departe, calculăm în funcție de numărul de kilometri. Ah, și nu creștem prețurile când orașul e roșu în Waze, chiar dacă e timpul nostru.

La un moment dat mi-a scris o prietenă: Ce bine e la voi, mă bucur că vă merge! Vă pot spune cu mâna pe inimă că da, e bine la noi, pentru că avem o echipă închegată și ne simțim bine unii cu alții la Atelier, dar asta nu înseamnă că ne merge așa de bine, înseamnă doar că iubim ceea ce facem și nu ne lăsăm.

Vă pup dulce, am niste margini de Medovik de România fără gluten în frigider, mă duc să mă bucur din plin de ele!