COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

A venit acel moment în care să pun pe hârtie ceea ce tot spun la fiecare întâlnire cu viitori miri sau părinți care organizează botezul copilului lor: pentru mine voi sunteți importanți, este ca și cum îi serviți pe invitații voștri cu deserturile voastre preferate.

Da, eu fac prăjituri pentru VOI. Cred că de-a lungul timpului în care am fost cofetar, adică de prin 2012, nu am făcut două torturi la fel. Mi-am hrănit imaginația cu gusturile voastre, am ascultat fiecare viitoare mireasă și fiecare viitor mire și am vrut și reușit să-i pun pe amândoi în tortul lor.

Așa am ajuns să am atâtea torturi că pot umple vreo două volume :). Însă nu sunt torturile mele, nu-mi pot asuma creditul pentru ele. Sunt torturile Alina, Andreea, Georgiana, Ana, etc. Recunosc că au nume de fete, pentru că de obicei miresele îmi scriu. Dar vă asigur că și soții lor sunt în torturile acelea. Oricum, este foarte drăguț că primesc mesaje: vreau și eu tortul nostru! Mă simt o secundă mândră, pentru că înseamnă că am reușit să-i cuprind pe amândoi în el și apoi cu rușine le cer descrierea, pe care mereu o au (cine are cei mai organizați clienți din lume? EEEU).

Se mai întamplă să am și teme speciale, cum ar fi tortul Emilia, care și-a dorit iaurt/ căpșuni/ aceto-balsamico/ busuioc într-un tort. Sau tortul Bogdan, care m-a PUS să reconstitui salata caprese și aşa s-a născut tortul cu mousse de roșii, mousse de mozzarela cu busuioc, insert crocant de semințe de pin și blat cu suc de roșii. Memorabil este și tortul cu ciocolată cu chili, mai ales că Andrada povestește foarte frumos cum erau invitații: “băi e iute!!!” și toți au terminat ce aveau în farfurii.

Da, iubesc să fiu cofetar, însă iubesc să fiu cofetarul vostru!

O zi cu DulceBun vă doresc și abia aștept să fac cunoștință cu plăcerile voastre dulci!

Anais (not) Smashing The Cake

Anais (not) Smashing The Cake

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai.

Află Povestea
Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea
Un martie de poveste

Un martie de poveste

Se apropie luna în care sărbătorim feminitatea, bărbații și 40 de morți. Ce poate fi mai tare decât luna martie? Pentru noi este o lună mai interesantă decât toate, iar în lumina acestui an în care la colțul fiecărei noi zile pândesc atât bucuria, cât și…

Află Povestea