0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

POLITICA DE LIVRĂRI A MAGAZINULUI ONLINE DULCEBUN 

Toate produsele dispobnibile pe site-ul DulceBun livrate la orice adresa din Bucuresti și din Județul Ilfov aflate pe o rază de maxim 15km în jurul Laboratorului DulceBun. Adresa Laboratorului DulceBun este în interiorul Complexului Romexpo, Pavilion C1, București. Costul livrării este calculat automat de către formularul de comandă și este afișat pe pagina de finalizare a comenzii. Formula de calcul a livrării este:

Pentru livrările pe o rază de 3km în jurul Laboratorului livrarea este gratuită

Pentru livrările pe o rază între 3km și 8km în jurul Laboratorului livrarea este tarifată cu 4lei/km

Pentru livrările pe o rază între 8km și 15km în jurul Laboratorului livrarea este tarifată cu 32lei (4lei x 8 km) + 6lei/km extra.

Odată plasată o comandă, clientul va fi apelat telefonic pentru confirmarea ei. Dacă doriți ca livrarea să fie făcuta la o anumită ora, o puteți menționa în câmpul de detalii suplimentare pe pagina de Finalizare Comandă.

 

TERMENUL DE LIVRARE ESTE ÎNTRE 48 ȘI 36 DE ORE!

 

Produsele DulceBun sunt produse alimentare și conform legislației din România, NU SE RETURNEAZĂ!

În situația unei neînțelegeri între client și S.C. BUTTERCUP SWEETS S.R.L. contactați-ne pe contact@dulcebun.ro 

Pentru seiszări la ANPC – consultați site-ul www.anpc.gov

 

POLITICA DE PLATĂ 

Produsele pot fi plătite cu cardul direct în formularul de finalizare comandă existent în pe site sau la livrare cash sau cu cardul. Plățile cu cardul sunt procesate prin serviciul MobilPay by Netopia iar cardurile acceptate sunt VISA și MASTERCARD.