0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

 

INTRODUCERE

Prezenta Politică de Confidențialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea și scopurile în care le colectam, în ce situații transferăm și/sau dezvăluim date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens.

Vă rugăm să consultați și Termenii și Condițiile noastre disponibile la adresa www.dulcebun.ro și Politica Cookie https://dulcebun.ro/cookies detaliată în acestea, în care se explică folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre unde puteți gasi informații despre modul in care prelucram datele dvs. personale atunci cand vizitati una dintre locatiile noastre.

În mod normal, website-ul poate fi utilizat fără introducerea de date cu caracter personal. Când date cu caracter personal sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresă de e-mail, adresă de livrare), acestea sunt colectate întrucât persoana interesată furnizează aceste date in mod voluntar.

Ca regula, Dulcebun colectează și prelucrează datele pe care utilizatorii site-ului sau cleinții Dulcebun aleg în mod liber să le furnizeze.

Politica de confidențialitate  se aplică oricarui vizitator/utilizator al site-ului, precum și oricaror date cu caracter personal prelucrate de Dulcebun.

În măsura în care nu doriți ca datele dumneavoastră cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Dulcebun vă sfătuim să nu ne accesați site-ul, să nu vă înregistrați sau să nu ne transmiteți, documente/informații care conțin date cu caracter personal.

De asemenea, Dulcebun prelucrează o serie de date cu caracter personal colectate pe parcursul desfășurării activitații sale , cum ar fi datele din CV, în cazul în care aplicați la o poziție în cadrul companiei noastre.

 

CINE PRELUCREAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

 

Compania BUTTERCUP SWEETS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Baiculesti, Nr.7, Camera Nr. 1, Bl.A2, Sc.B, Et.7, Ap.69, Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numarul J40/2105/2012, cod unic de înregistrare RO29835522 este operatorul datelor dvs.

 

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM

Dulcebun colectează și prelucrează doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispoziția Dulcabun, prin accesarea și vizitarea de catre aceștia, a site-ului, prin solicitarea livrării produselor noastre, prin una din modalitățile puse la dispoziția dvs., respectiv prin crearea și actualizarea contului pe care îl înregistrați prin utilizarea website-ului.

De asemenea, colectăm informații cu ajutorul modulelor cookie (“cookie-uri de sesiune” și “cookie-uri persistente”) pentru a ne ajuta să vă identificăm atunci când vizitați Website-ul și să dezvaluim module cookie cu agenți de publicitate sau rețele de publicitate terta parte.

De asemenea, este posibil ca terte parți, având calitatea de furnizori de aplicații, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, să folosească mijloace automate de colectare a datelor privind interacțiunea dumneavoastră cu respectivele platforme. În această situație, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce înseamnă că în legatură cu colectarea de date facută de catre furnizorii respectivi, persoanele ale caror date sunt prelucrate de către aceștia trebuie să consulte politicile de protecția datelor și notele de informare ale acelor furnizori întrucât, în cazul acelei prelucrări, se aplică politicile furnizorilor. Sub rezerva legislației aplicabile, Dulcebun nu este responsabilă pentru practicile acestor furnizori privind protecția datelor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terțe parți pe website, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administrează aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizați website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzând adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terțe părți relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de Dulcebun:

Nume, prenume, adresa de e-mail si parola, când vă înregistrați pe website-ul Dulcebun;
Date de contact (cum ar fi numarul de telefon, domiciliul/resedința si adresa de livrare), pentru cazul în care plasați o comandă
Informații comerciale suplimentare prelucrate în mod obligatoriu într-un raport contractual cu Dulcebun, cum ar fi plați efectuate și detalii cu privire la contul bancar;
Istoricul de comenzi transmise către Dulcebun
Vocea, în cazul în care ne contactați telefonic, la numarul de telefon, respectiv imaginea, în cazul în care vizitați oricare din magazinele noastre
În măsura în care doriți să aplicați pentru a participa la procesul de recrutare pentru un post în cadrul organizației noastre, datele personale puse la dispoziție de dvs. pentru a candida la această poziție vor fi prelucrate de noi în scopul identificării candidaților potriviti. Datele nu vor fi comunicate terților și vor fi utilizate exclusiv pentru scopul menționat, în condiții de securitate și confidențialitate.

CUM COLECTEAZA DULCEBUN DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. În anumite împrejurări, inclusiv:

În momentul în care navigați, solicitați informații sau interactionați pe website-ul nostru
În momentul în care ne contactați, prin intermediul formularului de contact, adresei de e-mail sau al numarului de telefon, paginii noastre de facebook, pentru a ne cere informații și /sau detalii despre un produs sau o comandă, respectiv formulați o reclamație și/sau o sesizare
În momentul în care va creati cont pe website-ul nostru
În momentul în care ne puneți, în orice fel, la dispoziție, informații despre dvs., în vederea achiziționării de produse de la Dulcebun

În momentul în care ne transmiteți datele (cv-uri) pentru ocuparea unei poziții în cadrul organizației noastre
În anumite împrejurări, colectăm date cu caracter personal cu privire la dvs. de la o sursă terță. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe canalele de social media. Va rugăm sa citiți termenii și condițiile de confidețialitate a respectivelor portaluri. În orice caz, cu privire la datele pe care la colectăm de la terți, prezentele condiții se aplică corespunzator.

 

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

Prelucrarea este necesara in vederea incheierii si/sau executarii unui contract cu dvs.;
Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale;
Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale Dulcebun, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, in ce priveste prelucrarea imaginii dvs. atunci cand vizitati cofetariile Dulcebun, datele sun prelucrate in baza interesului legitim al Dulcebun de a-si proteja bunurile si de a preveni furturi si abuzuri in locatiile sale.
Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dvs. prealabil si explicit, in cazul infrmarilor de marketing primite pe adresa dvs. de e-mail, exprimat la momentul abonarii , pe site-ul nostru.Puteti alege sa va retrageti consimtamantul privind materialele de marketing in orice moment, prin simpla accesare a link- ului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter sau prin setarea corespunzatoare, in contul dvs. pe website-ul nostru.
IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri :

Furnizarea produselor oferite de Dulcebun;
Solutionarea oricaror cereri si /sau reclamatii cu privire la produsele livrate;
Respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de pastrare a evidentelor)
Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediile noastre, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile si celelalte sisteme;
In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
Daca ai aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul companiei noastre, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experienta dvs. profesionala si pregatirea dvs. sunt potrivite pentru pozitia pentru care ati aplicat
In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.
In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dvs., va putem prelucra datele cu caracter personal si in urmatoarele scopuri:

Comunicarea cu dvs. prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent in ceea ce priveste Dulcebun, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile si produsele Dulcebun, precum si evenimente si proiecte Dulcebun ( marketing direct);
Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

Website-ul are dreptul de a transmite emailuri utilizatorilor sai. Acesta poate transmite un mail imediat dupa inregistrarea pe website-ul pentru a verifica contul, precum si sa transmita alte emailuri cu scopuri administrative/ operationale, astfel cum sunt: managementul contului sau mentinerea sistemului. Aceste mailuri vor fi transmise pe toata perioda in care contul de utilizator nu este inchis.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

Va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie.

Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului Dulcebun .
De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu societatile din grupul Dulcebun ( societati afiliate, detinute de aceeasi asociati sau aflate sub controlul comun al acestora), precum si societatilor imputernicite- in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara Dulcebun (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii administrare si gazduire site, servicii administrare si gazduire platforma comert on line, servicii de publicitate) in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. Dulcebun va pastra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal in momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii;

 

In cazul in care decizi sa platesti cu cardul, [ se va descrie modalitatea in care se opteaza pentru plata cu cardul] intelegi si esti de acord ca:

vei parasi interfata Dulcebun si vei fi redirectionat in interfata procesatorului de plati cu cardul ;
Orice date vei introduce in site-ul/interfata si vor fi supuse Politicii de Confidentialitate Netopia Mobil Pay;
Datale introduse in site-ul/interfata al/a bancii Raiffeisen Bank vor fi salvate de catre Netopia Mobil Pay;
Netopia Mobil Pay va fi responsabila pentru procesarea datelor furnizate de catre tine.
De asemenea, Dulcebun isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de reorganizare si/sau transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.

 

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea alea contractorilor nostri. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteti gestiona setarile contului dvs. in pagina “Contul meu” din Website.Va oferim posibilitatea de a actualiza/modifica informatiile personale de identificare si la dezabonarea de la buletine de stiri si e-mailuri de marketing.

 

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu daca vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere catre Dulcebun , sau daca luati cunostinta de faptul ca deinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la adresa contact@dulcebun.com.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Nedelya a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solcitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si Dulcebun nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre Dulcebun a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 3 an de la ultima data de accesare a contului dvs.

Puteti gestiona setarile contului dvs. in pagina “Contul meu” din Website-ul. Va oferim posibilitatea de a sterge contul de pe website-ul noastra, oricand doriti, urmand pasii indicati pe respectiva pagina.

 

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 

1. Dreptul de a cereDulcebun accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la Dulcebun o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datale persoanale, drepturi detaliate in aceasta informare. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa.Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

2. Dreptul de a cere Dulcebun rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracte personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin accesarea paginii “ Setari de cont” pe website-ul Dulcebun.

3. Dreptul de a cere Dulcebun stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere Dulcebun stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Dulcebun are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:

– Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

– Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea

– Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dvs. in scopul marketingului direct

– Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

– Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale

Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin accesarea paginii “ Contul meu” pe website-ul Dulcebun.

4. Dreptul de a cere Dulcebun restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:

– Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitata datelor

– dac prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii

– daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatara, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

– in cazul in care v-ati opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

– In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

5. Dreptul la opozitie In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. persoanale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperoase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direrct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.

Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

6. Dreptul la portabilitatea datelor Aveti are dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care le-a furnizat cu buna stiinta si in mod activ sau observate de noi ca urmare a utilizarii de catre dvs. a serviciilor noastre, in structura utilizata de Dulcebun in mod curent si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, putand cere transmiterea acestor date direct de Dulcebun catre alt operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

 

 

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate fie direct in website-ul, prin utilizarea functiilor din meniul Contul Meu. Fie printr-o cerere scrisa, adresata Dulcebun , la adresa order@nedelya.com . Este posibil, in acest caz, sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

 

CONFIDETIALITATE

Vă asigurăm că datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, în condiții de securitate și confidențialitate. Am adoptat toate măsurile necesare, atât intern , cât și în ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicităm partenerilor noștri  îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, în ce privește datele personale. În cazul în care, în baza consimțămâtului dvs. comunicăm date terților, solicităm acestora respectarea cerințelor legale prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

CONTACT

Dacă doriți sa ne contactați în legatură cu orice întrebari legate de prezența politică de confidențialitate, precum și de prelucrarea datelor dvs., vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa contact@dulcebun.ro sau să ne transmiteți solicitare scrisă la adresa Str. Baiculesti, Nr.7, Camera Nr. 1, Bl.A2, Sc.B, Et.7, Ap.69, Sector 1, București.