0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

 

INTRODUCERE

Prezenta Politică de Confidențialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectam, în ce situații transferăm și/sau dezvăluim date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens.

Vă rugăm să consultați și Termenii și Condițiile noastre disponibile la adresa www.dulcebun.ro și Politica Cookie https://dulcebun.ro/cookies detaliată în acestea, în care se explică folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre unde puteți gasi informații despre modul in care prelucrăm datele dvs. personale atunci când vizitați una dintre locațiile noastre.

În mod normal, website-ul poate fi utilizat fără introducerea de date cu caracter personal. Când date cu caracter personal sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresă de e-mail, adresă de livrare), acestea sunt colectate întrucât persoana interesată furnizează aceste date în mod voluntar.

Ca regulă, Dulcebun colectează și prelucrează datele pe care utilizatorii site-ului sau clienții Dulcebun aleg în mod liber să le furnizeze.

Politica de confidențialitate  se aplică oricarui vizitator/utilizator al site-ului, precum și oricaror date cu caracter personal prelucrate de Dulcebun.

În măsura în care nu doriți ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de catre Dulcebun vă sfătuim să nu ne accesați site-ul, să nu vă înregistrați sau să nu ne transmiteți documente/informații care conțin date cu caracter personal.

De asemenea, Dulcebun prelucrează o serie de date cu caracter personal colectate pe parcursul desfășurării activitații sale , cum ar fi datele din CV, în cazul în care aplicați la o poziție în cadrul companiei noastre.

 

CINE PRELUCREAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

 

Compania BUTTERCUP SWEETS SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Baiculesti, Nr.7, Camera Nr. 1, Bl.A2, Sc.B, Et.7, Ap.69, Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numarul J40/2105/2012, cod unic de înregistrare RO29835522 este operatorul datelor dvs.

 

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRĂM

Dulcebun colectează și prelucrează doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispoziția Dulcebun, prin accesarea și vizitarea de catre aceștia, a site-ului, prin solicitarea livrării produselor noastre, prin una din modalitățile puse la dispoziția dvs., respectiv prin crearea și actualizarea contului pe care îl înregistrați prin utilizarea website-ului.

De asemenea, colectăm informații cu ajutorul modulelor cookie (“cookie-uri de sesiune” și “cookie-uri persistente”) pentru a ne ajuta să vă identificăm atunci când vizitați Website-ul și să dezvaluim module cookie cu agenți de publicitate sau rețele de publicitate terță parte.

De asemenea, este posibil ca terte parți, având calitatea de furnizori de aplicații, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, să folosească mijloace automate de colectare a datelor privind interacțiunea dumneavoastră cu respectivele platforme. În această situație, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce înseamnă că în legatură cu colectarea de date facută de catre furnizorii respectivi, persoanele ale caror date sunt prelucrate de către aceștia trebuie să consulte politicile de protecția datelor și notele de informare ale acelor furnizori întrucât, în cazul acelei prelucrări, se aplică politicile furnizorilor. Sub rezerva legislației aplicabile, Dulcebun nu este responsabilă pentru practicile acestor furnizori privind protecția datelor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terțe parți pe website, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administrează aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizați website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzând adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terțe părți relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de Dulcebun:

Nume, prenume, adresa de e-mail si parola, când vă înregistrați pe website-ul Dulcebun;
Date de contact (cum ar fi numarul de telefon, domiciliul/resedința si adresa de livrare), pentru cazul în care plasați o comandă;
Informații comerciale suplimentare prelucrate în mod obligatoriu într-un raport contractual cu Dulcebun, cum ar fi plați efectuate și detalii cu privire la contul bancar;
Istoricul de comenzi transmise către Dulcebun;
Vocea, în cazul în care ne contactați telefonic, la numarul de telefon.
În măsura în care doriți să aplicați pentru a participa la procesul de recrutare pentru un post în cadrul organizației noastre, datele personale puse la dispoziție de dvs. pentru a candida la această poziție vor fi prelucrate de noi în scopul identificării candidaților potriviți. Datele nu vor fi comunicate terților și vor fi utilizate exclusiv pentru scopul menționat, în condiții de securitate și confidențialitate.

CUM COLECTEAZĂ DULCEBUN DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs, în anumite împrejurări, inclusiv:

În momentul în care navigați, solicitați informații sau interactionați pe website-ul nostru
În momentul în care ne contactați, prin intermediul formularului de contact, adresei de e-mail sau al numarului de telefon, paginii noastre de facebook, pentru a ne cere informații și /sau detalii despre un produs sau o comandă, respectiv formulați o reclamație și/sau o sesizare
În momentul în care va creati cont pe website-ul nostru
În momentul în care ne puneți, în orice fel, la dispoziție, informații despre dvs., în vederea achiziționării de produse de la Dulcebun

În momentul în care ne transmiteți datele (cv-uri) pentru ocuparea unei poziții în cadrul organizației noastre
În anumite împrejurări, colectăm date cu caracter personal cu privire la dvs. de la o sursă terță. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe canalele de social media. Va rugăm sa citiți termenii și condițiile de confidețialitate a respectivelor portaluri. În orice caz, cu privire la datele pe care la colectăm de la terți, prezentele condiții se aplică corespunzator.

 

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune care reprezintă o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fără a se limita la colectare, stocare, înregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

Prelucrarea este necesară în vederea încheierii și/sau executării unui contract cu dvs.;
Prelucrarea este necesară în vederea respectarii unei obligații legale;
Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale Dulcebun, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertațile dvs. fundamentale prevalează asupra acestor interese.
Prelucrarea este efectuată in temeiul consimțămantului dvs. prealabil și explicit, în cazul informărilor de marketing primite pe adresa dvs. de e-mail, exprimat la momentul abonarii , pe site-ul nostru. Puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment, prin simpla accesare a link- ului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter sau prin setarea corespunzatoare, în contul dvs. pe website-ul nostru.
ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă putem folosi datele cu caracter personal doar în urmatoarele scopuri :

Furnizarea produselor oferite de Dulcebun;
Soluționarea oricaror cereri și /sau reclamații cu privire la produsele livrate;
Respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi obligații de păstrare a evidențelor)
Analizarea și îmbunătățirea serviciilor și comunicărilor noastre către dvs.;
Protejarea securitații și gestionarea accesului la sediul noastru, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile și celelalte sisteme;
În scopul monitorizării și evaluarii conformitații cu politicile și standardele noastre;
Dacă ai aplicat pentru ocuparea unei poziții în cadrul companiei noastre, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experiența dvs. profesională și pregatirea dvs. sunt potrivite pentru poziția pentru care ați aplicat
În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.
În cazul în care ne-ați acordat expres consimțămantul dvs., vă putem prelucra datele cu caracter personal și în următoarele scopuri:

Comunicarea cu dvs. prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent în ceea ce priveste Dulcebun, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile și produsele Dulcebun, precum și evenimente și proiecte Dulcebun ( marketing direct);
Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

Website-ul are dreptul de a transmite emailuri utilizatorilor săi. Acesta poate transmite un mail imediat dupa înregistrarea pe website-ul pentru a verifica contul, precum și să transmită alte emailuri cu scopuri administrative/ operaționale, astfel cum sunt: managementul contului sau menținerea sistemului. Aceste mailuri vor fi transmise pe toată perioda în care contul de utilizator nu este închis.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Vă putem partaja datele cu caracter personal în urmatoarele împrejurări:

Vă putem partaja datele cu caracter personal cu instanțe de judecată, autoritați de aplicare a legii, autoritați de reglementare sau avocați sau alte persoane daca se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitarii sau apararii unui drept în justiție.

Putem folosi date cu caracter personal agregate și statistici în scopul monitorizării folosirii website-ului Dulcebun .
De asemenea, vă putem partaja datele cu caracter personal cu societațile din grupul Dulcebun ( societați afiliate, deținute de aceeași asociați sau aflate sub controlul comun al acestora), precum și societaților împuternicite- în principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara Dulcebun (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii administrare și găzduire site, servicii administrare și găzduire platforma comerț on-line, servicii de publicitate) în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre. Dulcebun va păstra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal și vă folosi măsuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal în momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii;

 

În cazul în care decizi să plătesti cu cardul,  se va descrie modalitatea în care se optează pentru plata cu cardul întelegi și ești de acord ca:

Vei părăsi interfața Dulcebun și vei fi redirectionat în interfața procesatorului de plați cu cardul ;
Orice date vei introduce în site-ul/interfața vor fi supuse Politicii de Confidentialitate Netopia Mobil Pay;
Datele introduse vor fi salvate de catre Netopia Mobil Pay;
Netopia Mobil Pay va fi responsabilă pentru procesarea datelor furnizate de către tine.
De asemenea, Dulcebun iși rezervă dreptul de a transfera datele dumneavoastră personale în cazul unor operațiuni de reorganizare și/sau transfer al patrimoniului sau parți ale patrimoniului catre terți cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Altfel, vă vom divulga datele cu caracter personal doar când ne instruiți sau ne acordați permisiunea, când ni se impune prin legea aplicabilă sau reglementări sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedăm astfel, sau astfel cum se impune în vederea investigarii unor activitați frauduloase sau infracționale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terțe persoane sau catre parteneri în scopuri de marketing direct.

 

PĂSTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea ale contractorilor noștri. Am adoptat toate măsurile ce se impun, atât cu privire la persoanele care intra în contact cu datele, spațiile în care sunt prelucrate datele, cat și cu privire la echipamentele tehnice utilizate în legătură cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranță, cu asigurarea confidențialității acestora și împiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteți gestiona setarile contului dvs. in pagina “Contul meu” din Website. Vă oferim posibilitatea de a actualiza/modifica informațiile personale de identificare și la dezabonarea de la buletine de stiri și e-mailuri de marketing.

 

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriți să anulați orice fel de cerere către Dulcebun , sau dacă luați cunostință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., vă rugăm să ne anuntați prin comunicarea unui e-mail la adresa contact@dulcebun.ro.

 

CÂT TIMP PĂSTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Dulcebun a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și criteriilor prevăzute pentru ștergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitați ștergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat și Dulcebun nu mai are obligația legală de a continua să stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom păstra datele dvs. cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Dulcebun a unui drept al dvs. sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță.

Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiție fără perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de 3 ani de la ultima dată de accesare a contului dvs.

Puteți gestiona setările contului dvs. în pagina “Contul meu” din Website-ul. Vă oferim posibilitatea de a șterge contul de pe website-ul nostru, oricând doriți, urmând pașii indicați pe respectiva pagină.

 

DREPTURILE DVS. ÎN LEGATURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți urmatoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 

1. Dreptul de a cere Dulcebun accesul la aceste date. Aveți dreptul de a obține de la Dulcebun o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, aveți acces la datele respective și la urmatoarele informații: ce date prelucrăm, în ce scop, dacă acestea au fost divulgate terților și cui, precum și perioada de stocare a acestor date. Vă vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveți în ce privește datele personale, drepturi detaliate în această informare. Aveți dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxa. Puteți solicita comunicarea informațiilor de mai sus în format electronic, situație în care datele vor fi furnizate într-un format electronic utilizat de noi în mod curent, cu excepția cazului în care solicitați comunicarea acestora în alt format.

2. Dreptul de a cere Dulcebun rectificarea datelor. Aveți dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc și/sau de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare. Puteți să vă exercitați oricând acest drept prin accesarea paginii “ Setari de cont” pe website-ul Dulcebun.

3. Dreptul de a cere Dulcebun ștergerea datelor. Aveți dreptul de a cere Dulcebun ștergerea datelor personale care vă privesc, fără întarzieri nejustificate, iar Dulcebun are obligația de a șterge datele cu caracter personal care vă privesc, în cazul în care se aplică unul din urmatoarele motive:

– Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

– Vă exercitați dreptul de opoziție, în condițiile descrise la dreptul de opoziție și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea

– Vă exercitați dreptul de opoziție cu privire la utilizarea datelor dvs. în scopul marketingului direct

– Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

– Datele personale trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale a operatorului în temeiul legislației europene sau naționale

Puteți să vă exercitați oricând acest drept prin accesarea paginii “ Contul meu” pe website-ul Dulcebun.

4. Dreptul de a cere Dulcebun restricționarea prelucrării Aveți dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal, în urmatoarele condiții:

– Dacă contestați exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioadă care sa ne permită să verificăm exactitatea datelor

– dacă prelucrarea este ilegală și nu v-ați exercitat dreptul de ștergere, aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării

– dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță

– în cazul în care v-ați opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifică daca drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

– În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării vă vom informa înainte de ridicarea restricției.

5. Dreptul la opoziție: În orice moment aveți dreptul din motive legate de situația particulară în care vă aflați, de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu excepția cazului în care avem motive legitime și imperioase, pe care le vom dovedi, care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor drepturilor și liberaților dvs. sau dacă scopul prelucrării este constatarea exercitarea sau apararea unui drept în instanță.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării în orice moment, atunci când scopul prelucrării îl reprezintă marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci când măsura este legată de marketingul direct respectiv.

Atunci când vă opuneți prelucrării, în condițiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

6. Dreptul la portabilitatea datelor Aveți are dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și pe care le-ați furnizat cu bună stiință și în mod activ sau observate de noi ca urmare a utilizării de catre dvs. a serviciilor noastre, în structura utilizată de Dulcebun în mod curent și aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator, putând cere transmiterea acestor date direct de Dulcebun către alt operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Drepturile menționate mai sus pot fi exercitate fie direct în website-ul nostru, prin utilizarea funcțiilor din meniul Contul Meu. Fie printr-o cerere scrisa, adresata Dulcebun , la adresa contact@dulcebun.ro . Este posibil, în acest caz, să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un raspuns în timp util.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, aveți dreptul de înainta plangere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

ACTUALIZĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta Politică de Confidențialitate a fost actualizată in luna mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate și/sau o vom pune la dispoziție în alt mod.

 

CONFIDENȚIALITATE

Vă asigurăm că datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, în condiții de securitate și confidențialitate. Am adoptat toate măsurile necesare, atât intern , cât și în ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicităm partenerilor noștri  îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, în ceea ce privește datele personale. În cazul în care, în baza consimțămâtului dvs. comunicăm date terților, solicităm acestora respectarea cerințelor legale prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

CONTACT

Dacă doriți sa ne contactați în legatură cu orice întrebari legate de prezența politică de confidențialitate, precum și de prelucrarea datelor dvs., vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa contact@dulcebun.ro sau să ne transmiteți solicitare scrisă la adresa Str. Baiculesti, Nr.7, Camera Nr. 1, Bl.A2, Sc.B, Et.7, Ap.69, Sector 1, București.