Selectează o Pagină

Fraisier: vanilie, căpşuni (sezonier)

Blat de vanilie, cremă de vanilie, jeleu de căpșuni, căpșuni

Personalizare

Ca să îți poți alege tortul potrivit, iată un mic dicționar:

– Tort Naked – se vede fiecare strat, colorat natural: fiecare cremă, fiecare blat. Îl decorăm cu fructe, diverse tipuri de nuci sau flori naturale. Noi îi punem o protecție din material alimentar pe lateral astfel încât să ajungă la voi perfect. Este foarte potrivit pentru petreceri intime, în familie; i se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort semi-naked – se întrevăd blaturile, însă în dreptul cremei este o margine de altă cremă albă sau maro, astfel încât oferă uniformitate tortului; folosim decoruri naturale: fructe, diverse tipuri de nuci, flori reale, ciocolată, etc. I se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort îmbrăcat în cremă – este integral îmbrăcat în cremă; crema poate fi din mascarpone, ciocolată sau unt în funcție de cât de complicat este designul tortului (dacă ne trimiți o poză ca referință îți recomandăm crema potrivită); folosim decoruri naturale: fructe, diverse tipuri de nuci, flori reale, ciocolată, etc. I se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort îmbrăcat în pastă de zahăr (popular și incorect cunoscută sub denumirea de marțipan): tortul este acoperit cu un strat de pastă de zahăr colorat sau necolorat; îl putem decora cu ciocolată, bomboane, etc. (Nu fructe, pentru că topesc pasta de zahăr);

– Figurine Simple – personaje cunoscute din desenele animate;

Figurine speciale – în principiu oameni, însă pot fi și figurine complexe; ne dai o poză și noi te putem ajuta să încadrezi figurina într-una din categorii.

 

Atenție!
Nu copiem torturile altor cofetari, însă putem porni de la ele ca inspirație. Decorurile din fotografii sunt cu titlu de prezentare. Tortul tău va fi unic.