Selectează o Pagină

Tort Exotische: panna cotta, cocos, mango şi fructul pasiunii

Blat de bezea cu cocos (daquoise), panna cotta de cocos cu lime, blat cu lămâie și negrilica însiropat cu limoncello, mousse de fructul pasiunii cu mango, decor cremă de mascarpone

Personalizare

Tortul va fi potrivit pentru #=parseInt({field.wcpa-select-1643113374220.value}/120)=# de persoane.

0,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Ca să îți poți alege tortul potrivit, iată un mic dicționar:

– Tort Naked – se vede fiecare strat, colorat natural: fiecare cremă, fiecare blat. Îl decorăm cu fructe, diverse tipuri de nuci sau flori naturale. Noi îi punem o protecție din material alimentar pe lateral astfel încât să ajungă la voi perfect. Este foarte potrivit pentru petreceri intime, în familie; i se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort semi-naked – se întrevăd blaturile, însă în dreptul cremei este o margine de altă cremă albă sau maro, astfel încât oferă uniformitate tortului; folosim decoruri naturale: fructe, diverse tipuri de nuci, flori reale, ciocolată, etc. I se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort îmbrăcat în cremă – este integral îmbrăcat în cremă; crema poate fi din mascarpone, ciocolată sau unt în funcție de cât de complicat este designul tortului (dacă ne trimiți o poză ca referință îți recomandăm crema potrivită); folosim decoruri naturale: fructe, diverse tipuri de nuci, flori reale, ciocolată, etc. I se pot adăuga figurine și decoruri din pastă de zahăr, glazuri, etc.

– Tort îmbrăcat în pastă de zahăr (popular și incorect cunoscută sub denumirea de marțipan): tortul este acoperit cu un strat de pastă de zahăr colorat sau necolorat; îl putem decora cu ciocolată, bomboane, etc. (Nu fructe, pentru că topesc pasta de zahăr);

– Figurine Simple – personaje cunoscute din desenele animate;

Figurine speciale – în principiu oameni, însă pot fi și figurine complexe; ne dai o poză și noi te putem ajuta să încadrezi figurina într-una din categorii.

 

Atenție!
Nu copiem torturile altor cofetari, însă putem porni de la ele ca inspirație. Decorurile din fotografii sunt cu titlu de prezentare. Tortul tău va fi unic.