Selectează o Pagină

PATISERIE SĂRATĂ

Termen de livrare: minimum 2 zile lucrătoare

  • Quiche cu roșii cherry, parmezan şi busuioc

    Quiche cu roșii cherry, parmezan şi busuioc
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

  • Quiche roșii uscate, brânză de capră și spanac

    Quiche roșii uscate, brânză de capră și spanac
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

  • Quiche Lorraine

    Quiche Lorraine
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

  • Quiche cu pui afumat și broccoli

    Quiche cu pui afumat și broccoli
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

  • Quiche cu Jamon Serrano și mazăre

    Quiche cu Jamon Serrano  și mazăre
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

  • Mini-tarte cu ciuperci şi verdeaţă

    Mini-tarte cu ciuperci şi verdeaţă
    45,00 lei145,00 lei

    Informații suplimentare

  • Mini-tarte cu brânză şi roşii

    Mini-tarte cu brânză şi roşii
    45,00 lei145,00 lei

    Informații suplimentare

  • Mini-tarte savoury cu mousse de somon

    Mini-tarte savoury cu mousse de somon
    45,00 lei145,00 lei

    Informații suplimentare

  • Mini-tarte cu mango şi somon fume

    Mini-tarte cu mango şi somon fume
    45,00 lei145,00 lei

    Informații suplimentare

  • Sărăţele româneşti cu telemea

    Sărăţele româneşti cu telemea
    37,50 lei115,00 lei

    Informații suplimentare

  • Quiche Catalan

    Quiche Catalan
    45,00 lei125,00 lei

    Informații suplimentare

Merg perfect cu un vin, bere sau cidru

De mici am avut tendința să credem că în cofetării dulcele și săratul sunt două lucruri diferite. Patiserie pentru cofetăria românească înseamnă doar foetaj în diverse forme (în principal merdenele și mini-pateuri). Așa am crescut și învățat și eu până când l-am cunoscut (prin intermediul cărților) pe Monsieur Michel Roux Senior, care m-a introdus în fascinanta lume a patiseriei franțuzești, unde rege este quiche-ul. În Quiche-ul (chiș :)) ca în orice produs francez contează tot: crusta fragedă, delicată, cu mult unt, baza pentru umplutură cu ouă (de fapt un mix de gălbenușuri cu puțin albuș cât să închege totul într-o cremă fină) și smântână grasă, ingredientele pentru umplutură în cantitatea exactă cât să nu se acopere unele pe celelalte și în gură să se completeze perfect. În quiche ne-am specializat, pentru că este un produs pe care credem că îl merită clienții noștri. Apoi am descoperit și mini-tarte şi sărăţele (trebuia să facem și ceva cu foetaj).

Fie că mergeți la picnic, fie că vă organizați pentru o cină acasă, un produs de patiserie DulceBun merge perfect cu un vin, o bere sau un cidru. Bine, bine.. și cu sucuri bune & limonadă 🙂.