PATISERIE SĂRATĂ
Termen de livrare: minimum 2 zile lucrătoare
-
- 41,28 lei – 114,68 lei
Informații suplimentare
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Merg perfect cu un vin, bere sau cidru
De mici am avut tendința să credem că în cofetării dulcele și săratul sunt două lucruri diferite. Patiserie pentru cofetăria românească înseamnă doar foetaj în diverse forme (în principal merdenele și mini-pateuri). Așa am crescut și învățat și eu până când l-am cunoscut (prin intermediul cărților) pe Monsieur Michel Roux Senior, care m-a introdus în fascinanta lume a patiseriei franțuzești, unde rege este quiche-ul. În Quiche-ul (chiș :)) ca în orice produs francez contează tot: crusta fragedă, delicată, cu mult unt, baza pentru umplutură cu ouă (de fapt un mix de gălbenușuri cu puțin albuș cât să închege totul într-o cremă fină) și smântână grasă, ingredientele pentru umplutură în cantitatea exactă cât să nu se acopere unele pe celelalte și în gură să se completeze perfect. În quiche ne-am specializat, pentru că este un produs pe care credem că îl merită clienții noștri. Apoi am descoperit și mini-tarte şi sărăţele (trebuia să facem și ceva cu foetaj).
Fie că mergeți la picnic, fie că vă organizați pentru o cină acasă, un produs de patiserie DulceBun merge perfect cu un vin, o bere sau un cidru. Bine, bine.. și cu sucuri bune & limonadă 🙂.