Select Page

PATISERIE DULCE

Termen de livrare: minimum 2 zile lucrătoare

 • Cookies cu ovăz, merișoare și nucă

  Cookies cu ovăz, merișoare și nucă
  40,00 lei90,00 lei

  Additional information

  Weight N/A
  Clear

Biscuiții, grațioase lebede ale răsfățului

Nu știu de ce am sentimentul că biscuiții sunt un fel de rățusca cea urâtă în cofetăria românească. Toți știm cât de buni sunt, însă nu le găsim locul în viața noastră.

Știți pe la 15-16 când vă apucă o mare nevoie de ceva, corpul cere ceva și nu puteți pune degetul pe ce și vă gândiți că mai sunt atât de multe de făcut înainte de seară? Ăla e momentul pentru o pauză cu un biscuite lângă o cafea sau un ceai aburind și pus în ordine programul pentru a doua jumătate a zilei.

Sau dimineața când vă umpleți de fierbințeala unei cafele bune, vă simțiți la limita dintre lene și “să înceapă ziua”, ăla e un moment perfect pentru un biscuite, să vă începeți ziua cu un alint.

Aaaah și week-endul… nu tot week-endul, ci DUMINICA. Te trezești, te lași să lenevești în pat că nu te grăbește nimeni, te uiți afară să vezi dacă e nor și zi de Netflix sau soare și poate ieși mai târziu, pui de cafea sau ceai sau sucuri sănătoase… ei bine, duminica este ziua în care un biscuite se poate strecura oricând în palma ta și te poți bucura din plin de el: dimineața la cafea, la prânz lângă o înghețată, la 16 cu o limonadă, la Netflix lângă un pahar de suc și tot așa.

Aceste mici rățuște urâte sunt de fapt Lebede de răsfăț dacă știi să te folosești de ele.

De la o amintire la un coffee shop star

Unele dintre produsele noastre se găsesc în cafenelele de specialitate și e posibil să le recunoașteți gustul (zuchini bread, banana bread).

Sunt însă câteva checuri care au devenit parte din lista noastră pentru că au fost atât de apreciate de cei pentru care le-am făcut. Checul clasic marmorat poate este ceva simplu, însă nu e ușor să obții acea textură delicată, ușor umedă care ne-a mângaiat cerul gurii în copilărie.

Checul este acea prăjitură pe care o pui pe o tavă frumoasă în mijlocul mesei în bucătărie, cu un capac transparent și cu un cuțit frumos lângă, fiecare din familie își va tăia câte o felie, își va turna ceai sau limonadă și se va trânti cu grație pe canapea înainte de un family movie.