0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Întrebări Frecvente

Realizaţi şi produse pentru diete speciale?

Da! La cerere putem prepara produse gluten free, lactose free, sugar free şi halal. Pentru acestea, preţul pe kilogram este diferit, dar ne puteţi contacta pentru astfel de comenzi speciale folosind formularul nostru de contact. Acolo ne puteţi menţiona despre ce intoleranţe este vorba şi ce fel de produs aţi vrea să adaptăm, iar noi vom reveni cu costul final.

 

Ce materii prime folosiţi?

Folosim materii prime de bază, facem de la 0 produsele noastre pentru fiecare comandă în parte, de aceea avem timpi de lucru mai mari; folosim coji de mini-tarte dulci sau sărate, dejă făcute de partenerii nostri, aleşi să respecte criteriile de calitate DulceBun.

 

Care sunt timpii de lucru şi de livrare?

Lucrurile bune merită aşteptate, facem totul de la 0 pentru fiecare dintre voi și sunt anumite produse care necesită 3 zile pentru a fi finalizate (cum sunt torturile sau cozonacii). Comenzile au un termen de livrare de 72 de ore de la momentul plasării şi timpul variază în funcţie de complexitate.

Cum se calculează livrarea?

Față de epicentrul Dulcebun (Romexpo corp C) avem livrare gratuită pe o rază de 3 km. Pentru 3-8 km se calculează la 4 lei/ km, 8-15 km este calculat la 6 lei/ km, iar peste 15 km este calculat la 3 lei/km. Limita maximă este de 45 de km. Fiecare comandă are configuratorul costului livrării activat.

Ai alte întrebări?

8 + 6 =

Trimite-ne întrebările tale și vom reveni cât mai curând cu un răspuns.