0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

                  Cum să arate tortul? Iată o întrebare grea.

      Sper ca următorul mic ghid să vă lumineze un pic. Nu uitați că pe oricare dintre aceste torturi putem folosi figurine ca decor.  În afară de tortul naked, oricare poate fi cu etaj, noi facem maxim 3 etaje (pentru evenimente mai mari vorbim direct).

                                                             Torturile naked

       Tortul naked este cel în care se văd straturile tortului: mousse/crema și blat. El se decorează în partea de sus, iar la torturile cu mousseuri delicate îl livrăm cu o margine protectoare din acetofan alimentar (un plastic profesional).  Decorul se face în partea de sus.

    Tortul semi-naked, are o margine de cremă și se întrevăd zonele cu blat. Culoarea cremei este aceeași indiferent de etaj. Acest tort are o margine de cremă diferită de compoziția de bază a tortului.  La torturile mici se va simți marginea de crema de decor (de obicei crema de mascarpone). Alegem pe cât posibil creme care sa fie în ton cu restul tortului. Decorul este de obicei în partea de sus.

                                                    Tortul îmbrăcat în cremă

     Tortul îmbrăcat în cremă este o alternativă la torturile îmbrăcate în pasta de zahăr. Crema de decor poate fi cremă de mascarpone, cremă de unt sau cremă de ciocolată, depinde de tort. Și aici, la straturile cu mousse-uri delicate, e posibil sa punem o margine de cremă în jurul mousse-ului pentru a putea finisa foarte bine tortul. Elementele de decor pot fi aplicate atât în partea de sus cât și pe lateral.

 

                                         Torturi îmbrăcate în pastă de zahăr

    Tortul îmbracat în pastă de zahăr are un strat de cremă protectoare sub pastă, apoi pastă de zahăr. Crema protectoare este cremă de unt sau cremă de ciocolată.

   Decorurile se pot aplica oriunde pe tort. Preferăm decorurile naturale (fructe, flori), însa folosim și coloranți alimentari când se dorește. 

   Pentru figurine colaborăm cu artiști în pastă de zahăr, pentru că noi ne-am specializat în compoziția torturilor și am gasit mulți oameni frumoși și talentați în modelare pastă de zahăr.

Răbdare

Răbdare

Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a mă concentra pe a ințelege ce iși doresc oamenii în materie de dulciuri de la mine, care poate fi interpretat ca răbdare, însă vă asigur că nu e…

Află Povestea
Winter Fairy Tale

Winter Fairy Tale

Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, Andrada, Victorița, Darius și Alex – Maison Dadoo, care au avut curajul…

Află Povestea
Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

De Crăciun o metodă bună să-ți liniștești gândurile este să decorezi biscuiți. Îți pui un pahar de vin, îți pornești radioul pe postul preferat sau pui un disc cu colinde vechi și îți deschizi kitul pe care tocmai l-ai primit…

Află Povestea
Povestea Cozonacului

Povestea Cozonacului

Cozonacul este unul dintre cele mai grele deserturi de facut de un cofetar. De ce? Pentru că fiecare dintre noi avem o amintire legată de cozonac facut de bunica, vecina, matușa…

Află Povestea
Melinda și Teo – Modern Victorian

Melinda și Teo – Modern Victorian

Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorită Melindei, care e pasionată de dulciuri (le face). Pentru acest candy bar am făcut pentru prima dată pavlova rasturnată…

Află Povestea