COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Checuri

Toate comenzile au un timp minim de preparare de 2 zile lucrătoare. Se pot face livrări în weekend, dar timpul de preparare nu include weekend-urile.

     Unele dintre produsele noastre se găsesc în cafenelele de specialitate și e posibil să le recunoașteți gustul (zuchini bread, banana bread).

     Sunt însă câteva checuri care au devenit parte din lista noastră pentru că au fost atât de apreciate de cei pentru care le-am facut: Checul lui Gabriel inspirat de rețeta unei bunici franțuzoaice și Checul de Albușuri al Doamnei Sima, care a pornit de la o amintire și a ajuns la o rețetă rusească de chec. Checul clasic marmorat poate este ceva simplu, însă nu e ușor să obții acea textură delicată, ușor umedă care ne-a mângaiat cerul gurii în copilărie.

    Checul este acea prăjitură pe care o pui pe o tavă frumoasă în mijlocul mesei în bucătărie, cu un capac transparent și cu un cuțit frumos lângă, fiecare din familie își va tăia câte o felie, își va turna ceai sau limonadă și se va trânti cu grație pe canapea înainte de un family movie.

 • Banana bread

  Banana bread
  50,00 lei

  Additional information

  Weight 1000 g
 • Choco banana bread

  Choco banana bread
  50,00 lei

  Additional information

  Weight 1000 g
 • Zucchini bread

  Zucchini bread
  50,00 lei

  Additional information

  Weight 1100 g
 • Choco Zucchini Bread

  Choco Zucchini Bread
  45,00 lei

  Additional information

  Weight 1100 g
 • Chec marmorat

  Chec marmorat
  45,00 lei

  Additional information

  Weight 800 g