COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

Voi începe cu mama lui Anais, Izabela, care împreună cu sora ei, Larisa, sunt Monticello Events, event designers. Sunt unele dintre cele mai vesele și pozitive persoane pe care le știu din domeniul acesta. Da, își pierd și ele cumpătul, că deh, suntem într-un domeniu haotic (elegant spus) dar, cumva, reușesc să se echilibreze una pe cealaltă și împreună sunt mereu pe plus.

Anais este fiica Izabelei și este un copil vesel și liniștit, care pare că iubește mâncarea. Într-o zi, Izabela m-a sunat “Anais a făcut un an, hai să facem smash the cake”. Hai. Am discutat îndeluuung cum să-l facem să fie ok și cu copilul și să poată fi mâncat și de adulți, fiind totuși un desert voluminos (așa cum v-am mai spus, urâm să irosim mâncare și muncă). Am ajuns la un bundt cake cu vanilie, cremă de brânză fără zahăr și un morman imens de căpșuni (fructele prefarate ale lui Anais) sub cremă. 3 zile am alergat după căpșuni și am găsit abia în dimineața zilei cu pricina.

Larisa a venit ca o floare, luminoasă, veselă, de parcă Pandemia nu a pus nici o linie fină pe fața ei, ne-a așteptat să-l terminăm, a luat tortul, ne-am sfătuit amândouă cum să-l ambalăm, să-l țină bine, să ajungă întreg la Anais ca să fie frumos când se aruncă în tort.

3 zile după ziua Z, mă sună Izabela: „Adina, scuză-mă am uitat să te sun, tortul a fost foarte bun, am mâncat cu toții din el, Anais însă a fost îngrozită de el!” Și am râs și ne-am bucurat împreună de cât de drăguță e Anais și că știe ce-i place și ce nu încă de pe acum. La mulți ani, Anais! Să rămâi la fel de hotărâtă cu ceea ce îți place și ce nu XOXOXO

PS: Facem și Smash Cakes.

PPS: Smash Cake este un tort special pentru aniversarea de un an a copilului; se organizează o ședință foto în care copilul face praf tortul. 

Photocredit: lilebuba

Event Planner: Monticello Events

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Candy bars are back!!! Yuhuu!!!

Da, da, știu de multe ori frazele în engleză sună mai bine, de aia le prefer. Altfel aș fi spus Barurile suedeze cu mini-deserturi au revenit! Ce bucurie! O las și pe asta, îmi e un pic rușine că nu găsesc ceva mai poetic în română.

Află Povestea
The chiş

The chiş

Traducerea liberă a ceea ce am scris mai sus este Le Quiche. Nu știu voi, însă eu am avut mult timp probleme să scriu corect quiche.
La quiche nu ai cum să zici altfel, că tartă nu-i, plăcintă nu-i, îi clar quiche.

Află Povestea
Un martie de poveste

Un martie de poveste

Se apropie luna în care sărbătorim feminitatea, bărbații și 40 de morți. Ce poate fi mai tare decât luna martie? Pentru noi este o lună mai interesantă decât toate, iar în lumina acestui an în care la colțul fiecărei noi zile pândesc atât bucuria, cât și…

Află Povestea
Dragostea de ciocolată și… istorie

Dragostea de ciocolată și… istorie

Îmi doresc să începem la DulceBun să facem și deserturi românești, cu tehnică modernă și cu ingrediente bune. Să începem să creăm deserturi care vor dăinui peste ani. Voi păstra esența prăjiturii, însă voi căuta să o aduc la nivelul pe care îl merită (mai am puțin de lucru acolo).

Află Povestea