0 Produse

COȘUL TĂU

No Produse in the cart.

Select Page

     Alina s-a alăturat nouă în luna Februarie. Este știristă și blogger pasionat de duciuri (www.ciocolatasivanilie.ro). În ultimii ani ordinea s-a schimbat, așa că s-a alăturat nouă. La prima întalnire s-a prezentat simplu: am nevoie să-mi consum energia și să spăl vase, să fac munci repetitive, să o iau de jos. Habar nu aveam ce comoară am găsit, dar am văzut o strălucire în ochii ei când vorbea despre ciocolată și quiche-uri. Așa că am întrebat-o dacă vrea să ni se alăture și a zis DA (bucurie, bucurie).

     Am început să lucrăm împreună și surpriză. unul dintre autorii săi preferați este Michel Roux.

     Într-o dimineață Alina intră în Atelier cu aceeași sclipire încantată în privire: “M-au căutat, le-a placut atât de mult ce le-am prezentat înainte să vin aici încât m-au căutat să le facem candy barul.” Dintr-o dată și-a luat rolul de cofetareasă cautată în serios și m-a pus la treabă să văd ce le-a propus, să ne vedem cu Sabina si Emi, să le cream un sweets corner de poveste și să refacem tortul care le-a placut. M-am conformat, ne-am mobilizat și la 2 zile după nuntă Sabina ne-a scris: “A fost ce am visat J”. Bucurie și mândrie!

     Tort: blat devil’s chocolate cake, ganaj de ciocolată neagră cu miere, cremeux au chocolat noir, mousse de capșuni

    Sweets corner: lemon tart cu limes confiate cu cimbru, tartă de ciocolată cu frangipane cu ciocoată și capșuni, tartă de morcov cu spumă de branză proaspată de vaci și fructe, cookies cu ovăz și merișoare, banana bread, burgeri DulceBun (Sabina si Emi au fost primii noștri degustatori oficiali).

Răbdare

Răbdare

Eu nu sunt cea mai răbdatoare persoană din lume, deși aparențele deseori înșeală. Am un fel de a mă concentra pe a ințelege ce iși doresc oamenii în materie de dulciuri de la mine, care poate fi interpretat ca răbdare, însă vă asigur că nu e…

Află Povestea
Winter Fairy Tale

Winter Fairy Tale

Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, Andrada, Victorița, Darius și Alex – Maison Dadoo, care au avut curajul…

Află Povestea
Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

Mic curs de decorare biscuiți Crăciunești

De Crăciun o metodă bună să-ți liniștești gândurile este să decorezi biscuiți. Îți pui un pahar de vin, îți pornești radioul pe postul preferat sau pui un disc cu colinde vechi și îți deschizi kitul pe care tocmai l-ai primit…

Află Povestea
Povestea Cozonacului

Povestea Cozonacului

Cozonacul este unul dintre cele mai grele deserturi de facut de un cofetar. De ce? Pentru că fiecare dintre noi avem o amintire legată de cozonac facut de bunica, vecina, matușa…

Află Povestea
Melinda și Teo – Modern Victorian

Melinda și Teo – Modern Victorian

Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorită Melindei, care e pasionată de dulciuri (le face). Pentru acest candy bar am făcut pentru prima dată pavlova rasturnată…

Află Povestea