Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorită Melindei, care e pasionată de dulciuri (le face).
Pentru acest candy bar am făcut pentru prima dată pavlova rasturnată: paharele în care am pus crema fină de vanilie, prune într-o reducție de caramel, cointreau și condimente (adaptare după rețeta Melindei) și deasupra câteva bezele crocante.
Melinda a avut o temă pentru mine, să-i fac un desert cu banane, morcov și ghimbir. În cofetăria americană sunt 3 checuri care au un success nebun: banana bread, ginger loaf și carrot muffins. Fiecare este foarte apreciata asa cum e. Ei bine, Melinda le-a combinat intr-un chec și i-a plăcut mult ce a obținut. Eu le-am împrăștiat prin candy bar în diverse combinații, dupe ce am testat ideea în macarons și nu a fost o combinație reușită. Checul l-am făcut mai târziu și este extraordinar.
Melinda a ajuns la noi la recomandarea Andradei Sas (The wedding Styler), care m-a sunat și mi-a zis: “Am o mireasă frumoasă și pricepută la dulciuri. Te descurci?”. Sinceră să fiu am avut emoții la prima intalnirea cu Melinda, însă cele două au fost atât de vesele și relaxate încât ne-am ințeles de minune din prima.
Nunta Melindei a fost altfel, Modern Victorian. Nu a avut buchet clasic de mireasă, ci un maner de porțelan umplut cu flori de portocal delicate de cei de la Maison Dadoo. Nu a avut aranjamente florale, candy barul a ținut loc și de décor (presiune! Presiune!).
Am gândit un candy bar cu două mese puse de o parte și de alta a unui geam de sticlă. De o parte au fost dulciurile delicate, mousse-uri, macarons, mini-cupcakes, iar pe terasă, am avut noile noastre pavlove și turnul cu fructe de sezon (proaspăt cumparate în acea dimineață de la piață).
Ca dulciuri am pregatit și combinații inedite: mousse de ciocolata neagra, menta si piper roșu, mousse în două culori zmeură și lime, macarons cu fistic, caramel sărat, cafea, mini-cupcakes fistic cu cremă de ciocolată cu lapte, zuchinni cu affine cu cremă de ricotta cu lime, blat de banane cu cremă de vanilie si sos de rodie, mini-pavlova cu cremă fină de vanilie, prune trase in caramel, coniac și mirodenii, croque-em-bouche.
Am gândit un candy bar cu două mese puse de o parte și de alta a unui geam de sticlă. De o parte au fost dulciurile delicate, mousse-uri, macarons, mini-cupcakes, iar pe terasă, am avut noile noastre pavlove și turnul cu fructe de sezon (proaspăt cumparate în acea dimineață de la piață).
Ca dulciuri am pregatit și combinații inedite: mousse de ciocolata neagra, menta si piper roșu, mousse în două culori zmeură și lime, macarons cu fistic, caramel sărat, cafea, mini-cupcakes fistic cu cremă de ciocolată cu lapte, zuchinni cu affine cu cremă de ricotta cu lime, blat de banane cu cremă de vanilie si sos de rodie, mini-pavlova cu cremă fină de vanilie, prune trase in caramel, coniac și mirodenii, croque-em-bouche.
Wedding Planner: Andrada Sas, The Wedding Styler
Mobilier: Maison Dadoo
Fotografii: DulceBun