Tortul Dante

Adina si Burgerul DulceBun
November 14, 2016
Alina Wanted
November 15, 2016

Dan este cofetar intre cofetarese, detinatorul retetei perfecte de tiramisu (nimeni din atelier nu face un tiramisu mai reusit ca al lui). Este cel care imediat dupa liceu (acum mai multi ani) a facut scoala de cofetar, insa nici pana acum nu si-a ridicat diploma de calificare. Pasiunea i-a ramas si a crescut in timp, desi este si inginer, fiind unul dintre cei doi fondatori/creatori a DulceBun (alaturi de Adina). El este cel care a depus cele mai mari eforturi in aducerea macarons printre deserturile DulceBun, care dupa luni de teste si incercari, s-au dovedit a fi unele dintre cele mai apreciate deserturi.

Dan este cel echilibrat intre noi, sustine deserturile care ofera placere prin simplitate si finete. Citam: “Daca nu ti se topeste in gura nu este reusit!”. A devenit una dintre legile noastre in Atelier.

Cu doua zie inainte de ziua lui s-a inchis in atelier, a lucrat/creat o zi intreaga si a doua zi ne-a servit cu cate o felie pe care cu mandrie l-a numit Tortul Dante.

Tortul: blat de biscuiti cu unt, mousse de ciocolata cu lapte, mousse de mascarpone cu menta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *