Povesti DulceBun

Povesti cu gusturi mii din Atelierul de Bucurii

January 30, 2018

Winter Fairy Tail

Suntem în acest domeniu frumos din 2012 și am avut ocazia să vedem alăturându-se nouă oameni frumoși, pasionați, iubitori de frumos. La început erau câțiva temerari, […]
December 19, 2017

Mic curs de decorare biscuiti Craciunesti

De Craciun o metoda buna sa-ti linistesti gandurile este sa decorezi biscuiti. Iti pui un pahar de vin, iti pornesti radioul pe postul preferat sau pui […]
November 24, 2017

Povestea cozonacului

Cozonacul este unul dintre cele mai grele deserturi de facut de un cofetar. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi avem o amintire legata de cozonac […]
February 7, 2017

Melinda si Teo – Modern Victorian

Este unul dintre candy barurile care a inspirat crearea unui nou produs DulceBun. Aceasta datorita Melindei, care e pasionata de dulciuri (le face). Pentru acest candy […]
November 21, 2016

Candy barul Ioanei

Majoritatea discutiilor despre un viitor eveniment (cu persoane noi) incep cu “Buna, m-ar interesa un candy bar/tort pentru o nunta, puteti sa-mi trimiteti o oferta?”. Ioana […]
November 15, 2016

Alina Wanted

Alina s-a alaturat noua in luna Februarie. Este stirista si blogger pasionat de duciuri (www.ciocolatasivanilie.ro). Desi in ultimii ani ordinea s-a schimbat, asa ca s-a alaturat […]
November 14, 2016

Tortul Dante

Dan este cofetar intre cofetarese, detinatorul retetei perfecte de tiramisu (nimeni din atelier nu face un tiramisu mai reusit ca al lui). Este cel care imediat […]
November 14, 2016

Adina si Burgerul DulceBun

Cofetar amator la 14 ani faceam Non-plus-ultra pentru vecini: biscuiti fragezi cu unt, cu un mot crocant de bezea pe care ii lipeam 2 cate doi […]