Alina Wanted

Tortul Dante
November 14, 2016
Candy barul Ioanei
November 21, 2016

Alina s-a alaturat noua in luna Februarie. Este stirista si blogger pasionat de duciuri (www.ciocolatasivanilie.ro). Desi in ultimii ani ordinea s-a schimbat, asa ca s-a alaturat noua. La prima intalnire s-a prezentat simplu: am nevoie sa-mi consum energia si sa spal vase, sa fac munci repetitive, sa o iau de jos. Habar nu aveam ce comoara am gasit, dar am vazut o stralucire in ochii ei cand vorbea despre ciocolata si quiche-uri. Asa ca am intrebat-o daca vrea sa ni se alature si a zis DA (bucurie, bucurie).

Alina Wanted

Am inceput sa lucram impreuna si surpriza unul dintre autorii sai preferati este Michel Roux.

Intr-o dimineata Alina intra in Atelier cu aceeasi sclipire incantata in privire: “M-au cautat, le-a placut atat de mult ce le-am prezentat inainte sa vin aici incat m-au cautat sa le facem candy barul.” Dintr-o data si-a luat rolul de cofetareasa cautata in serios si m-a pus la treaba sa vad ce le-a propus, sa ne vedem cu Sabina si Emi, sa le cream un sweets corner de poveste si sa refacem tortul care le-a placut. M-am conformat, ne-am mobilizat si la 2 zile dupa nunta Sabina ne-a scris: “A fost ce am visat J”. Bucurie si mandrie!

Tort: blat devil’s chocolate cake, ganaj de ciocolata neagra cu miere, cremeux au chocolat noir, mousse de capsuni

Sweets corner: lemon tart cu limes confiate cu cimbru, tarta de ciocolata cu frangipane cu ciocoata si capsuni, tarta de morcov cu spuma de branza proaspata de vaci si fructe, cookies cu ovaz si merisoare, banana bread, burgeri DulceBun (Sabina si Emi au fost primii nostri degustatori oficiali).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *